“Mijn Verhaal”

Welkom!!

Je hebt eerste stap gezet naar een gezonder gewicht en leefstijl.

Gewichtsbeheersing loopt als een rode draad door mijn leven.

Als meisje van 14 kampte ik al met een overgewicht van 25kg en dat is niet leuk in de pubertijd.

Op die leeftijd al begonnen met de eerste stappen naar een gezondere leefstijl door een paar slechte gewoontes af te leren en ruim 10 kg afgevallen!

De 10 kg bleef eraf en toen mijn moeder op 52 jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van obesitas wist ik op 16 jarige leeftijd dat overgewicht niet gezond is en dat ik de rest van mijn overtollige kilo’s er ook af wilde hebben. Door mijn leefstijl te veranderen lukte dat ook en raakte ik nog eens 16 kg kwijt en heel veel ongezonde gewoontes!

Jarenlang redelijk goed op gewicht kunnen blijven, totdat ik na de zwangerschap weer wat zwaarder was geworden. Ik was ondertussen 37 en merkte dat het er moeilijker af ging, maar na een aantal dieetpogingen toch weer gelukt. Maar ik moest nog 1 heel slechte gewoonte afleren…roken! Dit lukte uiteindelijk gelukkig ook, maar hoppa weer 10 kg erbij en pff..weer aan de slag en gelukkig weer eraf. En toen kwam de overgang waar ik heel veel last van heb gehad, mijn figuur veranderde en weer 12 kg kwam erbij. Nu had ik echt een probleem, want wat ik ook probeerde ik kreeg het er niet af, totdat ik  Straight away ging proberen…. de kilo’s vlogen eraf en wat voelde ik mij fit erbij, werkelijk fantastisch, door de overgang lang niet gevoeld én nog een mooie bijkomstigheid, ik kreeg mijn figuur weer terug!

Dus voor mij dé reden om andere mensen die struggelen met overgewicht hiermee bekend te maken en te gaan coachen naar een gezonder gewicht en gezondere leefstijl.

Als Straight away coach en ervaringsdeskundige help ik jou ook graag van het overgewicht af en begeleid ik jou naar jouw streefgewicht, eenmaal bereikt gaan we rustig opbouwen naar een gezondere leefstijl, zodat je op je gewicht blijft en weer fit en vol energie in het leven staat.

Wil jij slanker en fit worden zet dan de volgende stap, bel én maak een afspraak voor een intake.

Ik begeleid je graag!!

Lieve groet,

Thea Cuperus