“School fotografie”

    “School fotografie”

Professionele fotoshoot op uw basisschool, peuterspeelzaal en/of kinderdagverblijf

Studio-face-IT is een klein professioneel bedrijf dat graag inspeelt op uw wensen.

Naast flexibiliteit staat een ontspannen sfeer hoog op de prioriteitenlijst.

Studio-face-IT maakt de fotosessie leuk en dat is terug te zien op de foto’s

Studio-face-IT maakt schoolfotografie leuk voor kinderen, makkelijk voor scholen en betaalbaar voor ouders.

Mooie schoolfoto’s, leuke fotoproducten en tevreden gezichten.

Kwalitatieve schoolfotografie.

Er wordt uitsluitend gewerkt met professionele apparatuur waarmee op school een fotostudio wordt ingericht. Zo is elke leerling een fotomodel.

Onze komst op school is gratis.

Bekijken, bestellen, betalen én verzenden: alles online!

De complete afhandeling van schoolfotografie loopt via internet, via de schoolfotograaf zelf zodat de school hiervan volledig wordt ontlast van alle administratieve handelingen.

De volledige afhandeling gebeurt verder via internet. Ouders kunnen zelf een eigen fotopakket samenstellen en hierbij een keuze maken uit verschillende opnames. 

Het zijn net modellen

Per leerling en pose worden er meerdere opnames gemaakt om het beste uit het moment te halen. Eigenlijk is het een professionele shoot zoals dat bij modellen ook gebeurt. Het resultaat hiervan: een leuke en ontspannen moment met uiteindelijk prachtige, creatieve foto’s

Na de fotoshoot op school worden uit de gemaakte schoolfoto’s de allerbeste geselecteerd en worden deze foto’s online gepresenteerd aan de ouders. De ouder bekijkt en bestelt de gewenste foto’s in de webwinkel. Leuk en makkelijk! 

school fotografie
Veilig opgeborgen

Onze diensten zijn altijd discreet en vertrouwd. Ondanks dat de foto’s online worden aangeboden is het alleen mogelijk door het invoeren van een willekeurig gegenereerde code de foto’s te bekijken.Onze gegevens en bestanden zijn op het hoogste niveau beveiligd. 

Echte service

Zorg dragen voor je product. Dat klinkt serieus en dat is het volgens ons ook. Naast het plannen en fotograferen staat Studio-face-IT altijd klaar voor haar opdrachtgevers en klanten. Het werk is pas klaar wanneer de foto’s binnen korte tijd op het juiste adres goed  geleverd worden. Niet tevreden over de bestelling? De klantenservice staat altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

Mooie schoolfoto’s, Blijvende herinneringen

De missie is om de mooiste schoolfoto’s te maken. Blijvende herinneringen aan de schooltijd en fase, een periode waarin kinderen voortdurend veranderen.

Kubus fotoshoot

Helemaal leuk en nieuw is de kubus, waarin de leerlingen allerlei poses op een grappige of juist serieuze manier kunnen aannemen. Minder geposeerd, ontspannen en vooral heel leuk om te doen!

Van de verschillende foto’s (ook met broers(tjes) en zus(jes) kan eventueel een mooie compilatie gemaakt worden. Hoe origineel is dat!

Ook kan er een mega compilatie gemaakt worden als groepsfoto.

school fotografie