Visagie

Mooie en/of speciale make-up aanbrengen op professionele wijze met professionele en hygiënische materialen.

Gespecialiseerd in wimper en wenkbrauw styling

STUDIO-face*it is gespecialiseerd in wimper en wenkbrauw styling voor alle vrouwen, maar vooral voor vrouwen die door ziekte, medicatie of bepaalde aandoening, hun wimpers en/of wenkbrauw haren zijn verloren. Veel vrouwen voelen zich hierdoor onzeker.  Thea Cuperus, eigenaresse van de studio heeft als visagiste verschillende methodes ontwikkeld voor het aanbrengen van make-up zodat deze ongemakken onzichtbaar worden. In de mooie rustige privé studio  geeft zij tijdens de make-up sessie stap voor stap adviezen om met make-up en eventueel hulpmiddelen tot het gewenste resultaat te komen. De studio biedt u als klant alle privacy en u zult zich snel op uw gemak zal voelen.

Op zoek naar een nieuwe, speciale of bijzondere look?

Bij STUDIO-face*IT kunt terecht voor al uw make-up wensen en gelegenheden zoals een mooie dag make-up, avond make-up, gala make-up of make-up voor een fotoshoot. En natuurlijk ook voor een prachtige Bruids make-up! Wilt u meer weten over make-up of misschien een make-over voor u zelf of juist anderen hiermee verblijden? Dan bent u bij STUDIO-face*IT aan het juiste adres. Er zijn diverse mogelijkheden en arrangementen. En wat is nu leuker dan uw make-over meteen te laten vastleggen in een mooie fotoshoot?

Fotografie

STUDIO-face*IT beschikt over een sfeervolle fotostudio en kan portretfotografie verzorgen in een ongedwongen en gezellige sfeer.

Een arrangement van visagie met een fotoshoot is de ideale combinatie.

Arrangementen

Moeder/dochter(s)* sessie, eerst een mooie make-up en dan een mooie, gezellige en bijzondere fotoshoot.

Zussen sessie met make-up en fotoshoot

Vriendinnen sessie met make-up en fotoshoot

Girlsface-je, verjaardag/kinderfeestje workshop make-up en spetterende fotoshoot voor max. 8 kinderen *

Dubbel look, 2 looks bijvoorbeeld dag make-up en avond make-up in één sessie en 2 fotoshoots voor beide looks!

Tip : deze arrangementen zijn natuurlijk ook heel leuk om cadeau te geven!

*vanaf 11 jaar

Styling

Thea Cuperus is meer dan 15 jaar werkzaam geweest in de modebranche en heeft veel gevoel voor styling.

Heeft u moeite met combineren van kleding en het maken van de juiste kleurkeuzes?

Op afspraak komt Thea bij u langs om samen de garderobe eens te bekijken en u te adviseren in het combineren van uw huidige kleding en accessoires. Mogelijk kunt u met enkele nieuwe aankopen uw garderobe weer een hele nieuwe look geven.Ook daarin staat Thea u graag ter zijde; indien gewenst gaat zij met u shoppen (in uw favoriete winkel!)  en zal zij eerlijk en objectief advies geven bij uw nieuwe aankopen.

En tot slot,

bij STUDIO-face*IT wordt U altijd hartelijk ontvangen in gezellige ongedwongen (privé)sfeer! Onder het genot van een kopje koffie, thee en/of frisdank met iets lekkers en bespreken we alle mogelijkheden en uw wensen.