Foto Portfolio

“New Born”

Foto Portfolio

“New Born”

New Born Fotografie

Met veel plezier en liefde maakt Thea Cuperus pure, frisse foto’s van jullie pasgeboren baby.
Wat is er schattiger dan de kleine vingertjes en teentjes van je pasgeboren baby? Om verliefd op te worden! De tijd gaat snel, maar als je toch nog langer van die speciale tijd wilt genieten kun je dat bijzondere moment laten vastleggen met een New Born fotoshoot.

New Born fotografie by STUDIO-face*IT– Hoe gaat het in z’n werk?

De mooiste new born fotografie maken we in de eerste 5 tot 15 dagen na de geboorte van je baby. Je baby slaapt dan nog vast en kan daardoor nog in de knus opgekrulde new born posities worden neergelegd zonder snel weer wakker te worden. We plannen een new born fotoshoot daarom het liefst zo snel mogelijk na de geboorte van je kindje. Wanneer je contact met me opneemt, plan ik jouw uitgerekende datum in als ‘richtdatum’. De definitieve afspraak voor de newborn fotografie plannen we dan zo snel mogelijk na de bevalling in.

Na de 15 dagen worden baby’s meestal wat sneller wakker en vinden ze het niet altijd meer zo prettig om in bepaalde posities te worden gelegd. Is je kleintje al ouder dan 15 dagen? Ook dan maak ik de mooiste foto’s voor je, echt slapend lukt dan vaak niet meer, maar wel juist met die mooie geopende oogjes

New Born fotografie by STUDIO-face*IT– Wat & Waar?

De fotoshoot vind plaats in de heerlijk verwarmde knusse studio van STUDIO-face*IT en duurt vaak 2,5 tot 3 uur. Ik neem er alle tijd voor, zodat de fotoshoot rustig en veilig verloopt voor je baby. Tijdens de fotoshoot is er alle tijd om je baby te voeden, verschonen en knuffelen. Er is voldoende keuze aan manden, props, strikjes, mutsjes e.d En als je het leuk vindt, maak ik ook een aantal foto’s met eventuele broertjes en/of zusjes en van jullie als gezin met elkaar.

Een New Born fotoshoot boek je al vanaf € 175,=

Ook leuk om cadeau te geven, er wordt dan een mooie cadeaubon in thema voor gemaakt inclusief klein presentje!