“Boudoir”

“Boudoir”

Boudoir Fotografie 

Een boudoir shoot bij Studio-face-IT is niet ordinair of goedkoop. Het is jouw meest vrouwelijke kant vastleggen, je vrouw laten voelen en het mooiste in jou naar boven halen en laten stralen.

Het maakt niet uit hoe oud je bent, hoe je eruit ziet of welke maat je draagt. Dit lichaam is het enige lichaam dat je zult hebben in dit leven. Je kunt het haten of ervan houden, of van leren houden, de keus is aan jou. Alle lichamen zijn prachtig of je nu klein, groot, smal of gezet bent, iedere vrouw is op haar manier prachtig en mag trots zijn op haar lijf.

Al ruim 8 jaar fotografeer ik vrouwen die altijd iets op zichzelf hebben aan te merken en het lastig vinden om gefotografeerd te worden, door diverse onzekerheden en excuses.

Ik leid je door de shoot door poses voor te doen, je kunt meekijken op een laptopscherm en zul je zien dat je prachtige foto’s krijgt , steeds meer vertrouwen in jouzelf krijgt en dat de shoot een feestje wordt.

Een boudoirshoot doe je vooral voor jezelf. Je zal je gezien en gehoord voelen. Het is een ervaring die je bevrijdt van alle negatieve dingen die je soms tegen jezelf zegt. De liefde voor jezelf zal groeien en je loopt met 10x meer zelfvertrouwen de deur uit na de shoot.

Je kunt jezelf geen mooier cadeau geven.

Vier de liefde voor jezelf.

Er is een kleine lingerie garderobe aanwezig in de studio waar je gratis gebruik van mag maken, maar heb jezelf mooi items neem ze dan vooral mee, daar kunnen we zeker iets moois mee.

Ik kan niet wachten om samen met jou de mooiste foto’s te maken die je ooit van jezelf hebt gezien en vooral jou te mogen verrassen hoe mooi en bijzonder je bent.

Deze shoot is te boeken vanaf  € 195,=

voor meer informatie en boeking,

bel / whatsapp 06 31290441 of mail naar

studiofaceit@hotmail.com